Michael De Jong in het Kruithuis Groningen

Michael de Jong gezien in het Kruithuis in Groningen. Prachtige zaal met super geluid. Volle bak aan publiek, waarbij je kon een speld kon horen vallen.

Michael speelde deze avond als nooit tevoren. De ‘nieuwe’ nummers van het laatste album kwamen voorbij, maar deze keer liet hij ook ‘oude’ nummers horen. Sommigen in een nieuw jasje, anderen alsof hij ze aantrok als een oude, lekker zittende jas. Je kon zien dat hij zich op zijn gemak voelde, hij vertelde tussendoor hoe de nummers waren ontstaan en maakte grapjes.

Hij koos zorgvuldig zijn nummers met bijbehorende gitaar. Elke gitaar heeft zijn eigen verhaal, hij houdt van zijn gitaren, hij praat met ze en ze spelen voor hem…

Zoals elke keer weer weet Michael je te raken in je hart, spreekt de woorden uit die jij niet kon vinden en laat je beseffen dat opgeven geen optie is.

Michael de Jong, een zanger die geen versterking nodig heeft. Dit bleek maar weer bij het laatste nummer waarbij de microfoon aan de kant ging en hij zijn laatste nummer van de avond ten gehore bracht.

Een prachtige avond waar een ieder nog lang van kan nagenieten…

Just breathe… you just survived a show of Michael de Jong.

Thanks Michael,

 

Inge Stuut

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *